Ga naar de inhoud

Mijn naam is Stan Vlastuin, de trotse eigenaar van Stronger Together Personal Training.

Na mijn opleiding CIOS Goes waar ik mijn Fitvak A, B & C heb behaald, ben ik begonnen als personal trainer. Tijdens en na mijn opleiding ben ik gaan werken en ervaring op gaan doen in verschillende fitness centra als instructeur en personal trainer. Hierna ben ik begonnen aan een nieuwe stap in mijn leven; mijn eigen personal training/groepslessen studio.

Ik vind het gaaf om te werken aan de fysieke en mentale gezondheid van mensen en vind het mooi om de ontwikkeling hiervan bij mensen te zien. Hier haal ik veel energie uit in het dagelijks leven en wil graag mensen helpen in dit proces. Mijn doel is om ieders doelstelling te behalen op welk gebied dan ook. Je bent hier dan ook op het juiste adres voor zowel afvallen en sterker worden, maar ook voor hersteltraining van blessures.

Heb jij doelen voor ogen en wil je jezelf op fysiek en metaal aspect doorgroeien? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende en geheel gratis intake/training zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Ervaring

Met meerdere jaren ervaring als personal trainer zorg ik ervoor dat jij je doelen behaald.

Professioneel

Met mijn diploma’s voor Fitvak A, B en C kan ik je op een professionele manier helpen.

Motiveren

Met mijn kennis, ervaring en passie ga ik je motiveren om je doelstellingen te behalen!