Ga naar de inhoud

Strongert Together Personal Training

Opzoek naar een personal trainer in de omgeving Zuidplas/Rotterdam? Dan ben je aan het juiste adres! Bij StrongerTogetherPT word er altijd specifiek en doelbewust getraind. Of dit nu over afvallen, hersteltraining, opbouwen van spiermassa of voeding gaat. 

Wat houd het in?

Voor we beginnen met trainen vind er altijd een intake plaats. Tijdens de intake word er gekeken naar wat de doelstellingen zijn en kijken we samen naar de geschikte weg om dit doel te behalen. Ook word er een 0- meting gedaan om te bepalen wat jouw begin niveau is. 

Wanneer de intake volledig is afgerond starten de trainingen. De trainingen worden doelbewust ingericht naar jouw doelstellingen, en zijn altijd anders. Samen zullen we werken naar een sterker en fitter lichaam.

Voedingsadviezen

Ook kun je voedingsadviezen vragen aan je trainer. Hierbij word gekeken naar hoe je leefstijl er op dit moment uit ziet en hoe we dit aan kunnen passen. Juiste en gezonde voeding zijn zeer essentieel voor het behalen van je doelstellingen. Hierin willen we je dus ook graag ondersteunen en helpen waar dit kan. 


Geen oppas kunnen vinden?

Met een fulltime baan en een gezin kan het soms lastig zijn om tijd vrij te maken voor bijvoorbeeld sporten. Omdat ik als geen ander weet hoe belangrijk sporten is, hoeft u zich hier bij mij geen zorgen om te maken. Zijn de kinderen niet op school of kunt u geen oppas vinden. Neem dan gerust uw kinderen mee naar de training. Er zullen kleurplaten en potloden voor de kinderen klaar staan om zich te vermaken. Kijken ze liever een filmpje op de bank. Neem dan uw telefoon of iPad (eventueel oortjes/koptelefoon) mee!